ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ AFTER SALE SERVICE ΤΡΟΠΟΙ ΑΓΟΡΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Έχετε 0 προϊόντα στο καλάθι σας

Τρόποι αγορών - πληρωμών

Οι παραγγελίες μηχανημάτων πρέπει να μεταβιβάζονται από τον πελάτη στην εταιρεία μέσω fax ή email και να αναγράφουν κωδικούς, τεμάχια και περιγραφή προϊόντων.

Οι παραγγελίες των ανταλλακτικών εκτελούνται μέσω fax ή email και μόνο μετά από υπόδειξη αυτών στη σχετική διασκόρπιση που παρέχει η εταιρεία.Τα ανταλλακτικά παρέχονται στον πελάτη μέσω courier (ΕΛΤΑ Courier) αφού έχουν εξοφληθεί και με χρέωση μεταφορικών στον πελάτη. Οι παραγγελίες άνω των 3 κιλών πραγματοποιούνται κατόπιν συνεννοήσεως.Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Για την πληρωμή των προϊόντων που παραγγέλνετε, η  Εταιρεία μας ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΜΟΝ. ΕΠΕ          σας προτείνει  δύο τρόπους :

1. Με αντικαταβολή. Πληρώνετε για την παραγγελία σας και τα έξοδα αποστολής, με την παραλαβή του δέματος από την ΕΛΤΑ Courier στο χώρο σας αφού έχετε προκαταβάλει το 30% της συνολικής αξίας του τιμολογίου  για να ξεκινήσει η διαδικασία παράδοσης. 

2. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό στην  Τράπεζα Eurobank. Μπορείτε να καταθέτετε τα χρήματα για την παραγγελία σας και τα έξοδα αποστολής, στους ακόλουθους τραπεζικούς λογαριασμούς του mazikiestiasi.gr

Τράπεζα Eurobank :IBAN   GR 4802600080000360201158955

                           Εurobank:  00260008360201158955.

 

Eπίσημο Mέλος