ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ AFTER SALE SERVICE ΤΡΟΠΟΙ ΑΓΟΡΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Έχετε 0 προϊόντα στο καλάθι σας

Τρόποι αγορών - πληρωμών

Οι παραγγελιες μηχανημάτων πρέπει να μεταβιβάζονται απο τον πελάτη στην εταιρεία μεσω fax ή email και να αναγράφουν κωδικούς ,τεμάχια και περιγραφή προιόντων.

Οι παραγγελίες των ανταλλακτικών εκτελούνται μεσω fax ή email και μόνο μετα απο υπόδειξη αυτών στη σχετική διασκόρπιση που παρέχει η εταιρεία.Τα ανταλλακτικά παρεχονται στον πελάτη μεσω courier(ACS) αφού έχουν εξωφληθεί και με χρέωση μεταφορικών στον πελάτη.Για παραγγελίες ανω των 3 κιλών θα πραγματποιούνται κατόπιν συνενοήσεως.Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Για την πληρωμή των προϊόντων που παραγγέλνετε, η  Εταιρεία μας ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΜΟΝ. ΕΠΕ          σας προτείνει  δύο τρόπους

1. Με αντικαταβολή. Πληρώνετε για την παραγγελία σας και τα έξοδα αποστολής, με την παραλαβή του δέματος από την ACS courier στο χώρο σας αφού έχεται προκαταβάλη το 30% της συνολικής αξίας του τιμολογίου  για να ξεκινήση η διαδικασία παράδωσης. 

2. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό στην  Τράπεζα Eurobank. Μπορείτε να καταθέτετε τα χρήματα για την παραγγελία σας και τα έξοδα αποστολής, στους ακόλουθους τραπεζικούς λογαριασμούς του mazikiestiasi.gr

Τράπεζα Eurobank :IBAN   GR 4802600080000360201158955

                           Εurobank:  00260008360201158955.

 

Eπίσημο Mέλος